Dicle Elektrik, Hizmet Kalitesini Artırmak İçin Çalışıyor

Dicle Elektrik Dağıtım, sorumluluk bölgesindeki diğer müşterileri gibi elektrik gücü ile tarımsal sulama yapan çiftçi müşterilerine de daha kaliteli hizmet sunmak ve kesintisiz elektrik enerjisi sunabilmek için çalışmalarına ağırlık verdi.

Haberler 15.07.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayt içerisinde enerji kullanan çiftçi müterilerinin aldklar elektrik hizmetinden memnun kalmalarn salayacak tedbirleri her geçen gün gelitirerek sahada hayata geçiren enerji irketi, bu yönde yeni planlamalar da yapyor.

Önce Bismil, Sonra çnar

Dicle Elektrik Datm Genel Müdür Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardmcs Nedim Tüzün, Diyarbakr l Müdürü Uur Yaka ve dier yetkililer Sal günü tarmsal sulamann en youn yapld Bismil ilçesindeki letme Müdürlüünü ziyaret ettiler. Topluca yaplan kahvalt sonrasnda yöneticiler, çalanlar ile sürdürülen çalmalar hakknda görümeler yaptlar.

Dün de Genel Müdür Yardmcs Tüzün, l Müdürü Yaka ve dier yetkililer ile çnar ilçesine giderek, letme Müdürlüündeki çalanlar ile bir araya geldiler, toplu kahvalt yaptlar.

Ne gerekiyorsa Yaplacak

çnardan önce Dicle Elektrik Datm Bismil ube Müdürlüü bahçesinde arza Onarm Bakm (AOB) ekipleri, sistem iletme sorumlular ve dier görevliler ile önce kahvalt yapan yöneticiler, daha sonra tarmsal sulama alannda yaanan sorunlar ele alarak, çözüm yollar üzerinde görü alveriinde bulundular.

Burada ube çalanlarn dinleyen Genel Müdür Murat Karagüzel, yapt konumada, tarmsal sulama yapan çiftçi müterilerine daha kaliteli hizmetin yannda kesintisiz elektrik enerjisi vermek için ne gerekiyorsa yaplmas gerektiinin altn çizdi.

Ana Sayfaya Git