Dicle Elektrik ‘İSG WhatsApp Şikayet Hattı’ Kurdu

İş sağlığı ve güvenliği konusunda ‘sıfır tolerans’ politikası ile hareket eden Dicle Elektrik Dağıtım, denetim ayağına diğer tüm çalışanları da dahil etmek ve bu sayede bir otokontrol sistemi oluşturmak için ‘İSG WhatsApp Şikayet Hattı’ kurdu.

Haberler 22.04.2017 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR--Dicle Elektrik Datm, denetim ayana dier tüm çalanlar da dahil etmek ve bu sayede bir otokontrol sistemi oluturmak için SG WhatsApp ikayet Hatt kurdu.

Yeni Üzüntüler Yaamak stemiyoruz

Kurulan SG ikayet hatt ile ilgili bilgi veren Dicle Elektrik Datm dari ler Müdürü Haydar Özmen, özellikle de i kazalar konusunda sfr tolerans gösterdiklerini belirterek, irket yönetimimizin politikas da bu yöndedir. gurubu olarak çok tehlikeli snfta yer alan Dicle Elektrik Datm, bütün i younluuna ramen çalanlarnn i sal ve güvenliini öncelemektedir. Genel Müdürlük olarak sahada, tüm yönetici ve SG uzmanlarmz ile düzenli olarak denetimlerimizi yapmaktayz. sal ve güvenlii konusundaki hassasiyetimize tüm çalanlarmz da dahil ederek bir otokontrol sistemi oluturmak için WatshApp ikayet hattn kurduk. Yönetimin hassasiyeti ve bu konuda ald tedbirlerin, çalanlar tarafndan da tam ve eksiksiz olarak uygulandna emin olmak için bu uygulamay balattk. irket gündemini, meydana gelen kazalarla deil, bu kazalar önlemeye dönük çalmalarla igal etmek istiyoruz dedi.

Önlem Alarak Yetitirilemeyecek Yok

Yaplan istatistiklerin, i kazalarnn çounda kii ihmal ve kusurunun bulunduunu ortaya koyduunu da kaydeden Özmen, Bu nedenle kurduumuz 0505 116 63 63 numaral WatshApp ikayet hattna yaplacak ihbarlarla, bir çok arkadamzn i kazalarnn yannda, trafik kurallarna uyulmamasndan kaynaklanan kazalara maruz kalmasn önleyebiliriz. Unutmamak gerekir ki gerekli önlemler alnarak yetitirilemeyecek i yoktur. Ancak; hmal sonras geri gelmeyecek hayatlar, uzuvlar ve güzel günler olabilir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git