Dicle Elektrik ‘İşletme Birimleri Çalıştayı’ Düzenliyor

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, işletme kalitesini artırmak amacıyla 2 gün sürecek ‘İşletme Birimleri Çalıştayı’ düzenliyor.

Haberler 06.07.2017 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekletirilecek olan letme Birimleri çaltaynda letme Bakm Onarm Müdürü Ahmet Seçkin Türk ile Sistem Yönetimi ve Otomasyon Müdürü Mehmet Türk, Dicle Elektrik Datmn mevzuatsal yükümlülükleri, ebekelerin durumu, arza istatistikleri, bakm onarmlar, koruma sistemlerinin önemi, teknik kalitenin arttrlmas, kompanzasyon ve fider açma sistemlerinde yaplan çalmalarda mevcut durum, birimler aras koordinasyon ve ana hedefler ile beklentiler konusunda sunumlar yapacaklar.

Bahaneye snmadan yiletirme çalmalar Yürütülecek

Dicle Elektrik Datm Genel Müdür Yardmcs Nedim Tüzün, yaplacak bu çaltayn enerji irketinin iletme çalmalarnda bir dönüm noktas oluturmasn temennisi ettiklerini bildirdi. Özelletirme sürecinde geride kalan 4 yllk sürçte önemli çalmalara imza attklarn, kurumsallaan ve gün, gün hizmet kalitesini arttrarak, kendine güvenen bir irket olmaya doru kararl admlar ile ilerlediklerini kaydeden Tüzün, öyle dedi:

irketimizin en önemli sorunlarndan biri yüksek kayp kaçak oran. Bu durum tüm çalma koullarmz olumsuz etkilemektedir. Ancak kayp kaçak oran yüksek bahanesine snmadan, iletme kalitesinden ödün vermeyecek bir anlay esas alacaz. 2017 yl içerisinde iletme kalitesini arttrmaya dönük tüm hususlar yakn takibe alarak iyiletirme çalmalarn yürüteceiz.

çok Önemli çalmalar Yapld, Yaplacak..

Dicle Elektrik tarafndan özelletirme sonrasnda çok önemli çalmalar yürütüldüünü ancak önlerinde yaplacak daha çok i olduunu da kaydeden Genel Müdür Yardmcs Nedim Tüzün, Enerji kalitesini iyiletirmek ve Dicle Elektrik kurumsal yapsn daha güçlendirmek için önümüze ksa ve uzun vadeli hedefler koyduk. çaltaymzda bu hedefleri muhataplar ile konuup tartarak ilgili konular bundan sonraki çalmalarmza k tutacak ekilde masaya yatracaz, içselletireceiz, birlikte ortak kararlar alacaz. Önceki çalma anlaylarndan daha ileri ve kurumsal bir yap ile hemen her ilçede mühendis çaltracak ekilde nerdeyse mühendis saysn 2 katna çkartarak teknik bir çalma anlay balattk. Yine Saha çalmalarnda teknolojik imkanlar öne çkarlarak, fiziksel mekanlar iyiletiren, can ve mal güvenliini önceleyen bir anlay esas aldk. diye konutu.

Halfetiden Uludereye, Pervariden Harrana

Sorumluluk bölgelerinde Enerji Piyasas Düzenleme Kurumu(EPDK) ve Enerji Bakanlnn koyduu hedefler dorultusunda çalmalar yürüttüklerinin altn da çizen Tüzün, Halfetiden Uludereye, Pervariden Harrana kadar Dicle Elektrik çalma, hizmet anlayn ortaklatrma ve en üst seviyeye çkarmak için her birinizin kataca çok ey vardr. Ortak bir amaca hizmet ettiimiz bilinci ile yeni süreçte Birimlerimiz aras koordinasyonu yükselttiimiz tek bir ekip ruhuyla ve illerimizin bu konuda yart anlay temel hedefimiz olacaktr. dedi.

Ana Sayfaya Git