Dicle Elektrik'in afiş tasarımı yarışması sonuçlandı

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ tarafından,"Elektrikte Kaçak ve İsrafa Karşı En İyi Mesaj ve En İyi Afiş Tasarımı" yarışmasının sonuçlandığı bildirildi.

Haberler 11.09.2018 - 10:07 Son Güncelleme : 11.09.2018 - 10:12

irketten yaplan açklamada, yarmann Dicle Elektrik hizmet bölgesinde kaçak elektrikle mücadele ve enerji tasarrufu konularna dikkat çekmek amacyla düzenlendii kaydedildi.

Enerji Tasarrufu Haftasnda balatlan yarmann lise örencilerinin katlmyla gerçekletirildii belirtilen açklamada, yarmada birincilii Mardinde yaayan Aziz Sancar Anadolu Lisesi örencisi Abdullah Gülerin kazand aktarld.

AF TASARIMI

Gülerin Kaçak Önce Aydnlatr, Sonra Hayat Karartr sloganyla tasarlad afi yarmada birinci olurken, anlurfadan Milli rade Kz Anadolu mam Hatip Lisesi örencisi Buse Birsen Gülümserin sraf Karart, Gelecei Aydnlat sloganyla tasarlad afi ikincilie layk görüldü.

Diyarbakrdan Silvan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi örencisi Ferhat Yavuzun Tasarruf Yapalm, Gelecee Güzel Bir Dünya Brakalm adl afi tasarm ise üçüncü oldu.

Dicle Elektrik tarafndan yarmann birincisine, lisede okuyaca her yl için 5 bin lira eitim bursu ve ailesiyle bir haftalk tatil hakk verildi.

kinciye lisedeki eitimi için her yl için 5 bin lira, üçüncüye ise 3 bin 500 lira eitim bursu verildi.

Ana Sayfaya Git