Dicle Elektrik’te Hedef Büyük

Dicle Elektrik tarafından çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasının yanında vatandaşlar ile kaynaşmak için Diyarbakır’da düzenlenen iftar programına 1.100 kişi katıldı.

Haberler 17.06.2017 - 04:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm Yönetim Kurulu Bakan Memet Atalay, Bizim bir görevimiz var; Dicle ailesi olarak bu bölgeye çok daha kaliteli enerji tedarikini salamak, altyap hizmeti götürmek, yatrm yapmak, hülasa vatanda memnun etmek. Sizlerin sayesinde her geçen gün bu hizmetlerimiz bu götürdüümüz servislerimiz daha da iyi oluyor, inallah çok daha iyi olacak. Ülkemizin, memleketimizin gelecekte en iyi irketi olacaz dedi.

Ülkenin En yi irketi Olacaz

Daha önce Siirt, Batman, Mardin ve anlurfada gerçekletirilen iftar programlarnn sonuncusu ise Diyarbakrda düzenlendi. ftara Dicle Elektrik gurubunun irketlerinde çalanlarn yan sra yöneticiler ve vatandalar da katld. ftar nedeniyle Ankaradan Diyarbakra gelen Dicle Elektrik Datm Yönetim Kurulu Bakan Memet Atalay iftar öncesi yapt konumada, Ramazann sevgi, yardmlama ve mafiret ay olduunu söyledi. Konumasnda, Allah her günümüzü, her ramazanmz böyle bir arada birlik, beraberlik, bar ve huzur içerisinde güzellik içerisinde klsn diyen Atalay, öyle devam etti:

Deerli arkadalar beincisini idrak ettiimiz Dicle Diyarbakr ili geleneksel iftar program, her sene bir birinden daha güzel daha nezih ortamlarda buluturuyor bizi. nallah sizlerle çok daha güzel ortamlarda nice yllar bir arada olacaz çünkü irketimiz her gün daha da güçleniyor, bölgesine çok daha iyi hizmet salyor. Bizim bir görevimiz var; Dicle ailesi olarak bu bölgeye çok daha kaliteli enerji tedarikini salamak, altyap hizmeti götürmek, yatrm yapmak, hülasa vatanda memnun etmek. Sizlerin sayesinde her geçen gün bu hizmetlerimiz bu götürdüümüz servislerimiz daha da iyi oluyor, inallah çok daha iyi olacak. Ülkemizin, memleketimizin gelecekte en iyi irketi olacaz. Buraya baktm zaman sizlerde ümit görüyorum, karmda genç, dinamik bir çalan arkada grubu görüyorum maallah. Allah hepinize yar ve yardmc olsun.

Davetli Vatandalar Teekkür Etti

Yaplan konumalar ve okunan dualarn ardndan iftar programna katlan 1.100 kii okunan ezan ile birlikte oruçlarn açt. çalanlar ve yöneticilerin bir araya gelerek sohbet etme imkan bulunduu iftar programnda, Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, irketin konuu olarak programa katlan vatandalar ziyaret etti ve onlarla bir süre sohbet etti. Vatandalar, iftar programna davet edildikleri için Karagüzelin ahsnda Dicle Elektrike teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git