Dicle ilçesinde 'Aşı ol, indirimi yakala' kampanyası

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Kadir Yurdagül, artan korona virüs vakalarına karşın, ilçedeki vatandaşların aşı olmalarını teşvik etmek için örnek bir uygulamayı hayata geçirdi.

Haberler 11.08.2021 - 01:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurum amirleri ve birçok sivil toplum kurulularnn bakanlar ile deerlendirme toplants yapan Dicle Kaymakam Kadir Yurdagül, korona virüse kar a yapacak olan vatandalarn belirlenen esnaftan indirimli alveri yapabilmelerine vesile oldu. lçede balatlan A ol indirimi yakala kampanyas kapsamnda belirlenen esnafn rzas da alnd.

A ol, indirimi yakala

Korona virüs vakalarnn önüne geçilmesi hedeflenen ve vatandalar a olmaya tevik etmeyi amaçlayan uygulama sayesinde a olan vatandalar, ilçede belirlenen esnafta yüzde 10 ile yüzde 20 arasnda indirimli alveri yapma imkan bulabilecek.

Dicle ilçesinde ayrca zaman zaman hoparlörlerden korona virüse kar vatandalarn maske, mesafe ve hijyen kurallarna uyulmas hususunda uyar yaplyor. Yaplan duyuruda Diclede artan korona virüs vakalarna kar maske, mesafe, hijyen uyarsnda bulunuluyor. Duyuruda vatandalarn salklar için maske takmalarna dikkat etmeleri gerektii vurgulanrken, korona virüse kar a olunulmas gerektii de belirtildi.

Ana Sayfaya Git