Dik duruşlarıdır bizim gücümüz

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen vatandaşlardan Mehmet Karaaslan ile polis memuru Halit Gülser'in ailelerine ziyarette bulundu.

Haberler 13.07.2017 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güzelolu, beraberinde Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, 7. Kolordu Komutan Korgeneral Ali Sivri ve l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile cuntaclarn Gölbandaki Özel Harekat Daire Bakanlna düzenledii saldrda ehit düen polis memuru Halit Gülserin merkez Kayapnar ilçesinde yaayan ailesini ziyaret etti. Güzelolu, Gülser ailesine basal diledi, ehit için dua etti.

- Minnetle anyoruz

Vali Güzelolu, Gülser ailesinin ardndan, darbe teebbüsünün yaand gece 15 Temmuz ehitler Köprüsünde ehit olan vatandalardan Mehmet Karaaslann ayn ilçede yaayan ailesine ziyarette bulundu.

Ziyarette yapt konumada Güzelolu, Karaaslann, bu ülkenin onurlu bir vatanda olarak Cumhurbakannn çarsyla demokrasiye, devletine, deerlerine, bayrana ve ezanna sahip çkp alanlara giden kahramanlardan olduunu vurgulad.

Rabim ona ehadeti nasip eyledi. Allah rahmet eylesin, mekan cennet olsun. Diyarbakrn bir evlad olarak tüm ehitlerimiz ile Mehmeti de minnetle anyoruz. diyen Güzelolu, ehidin ailesine sabr ve basal diledi.

Güzelolu, ehitler, deerlerine sahip çkan, korkmadan, gözünü krpmadan, tehdit ne olursa olsun almaz sra dalar gibi duran, imanl göüsleriyle bu vatana, devletine deerlerine sahip çkan evlatlardr. Bize emanet ettikleri bu devleti biz de sonuna kadar ilelebet yaatacaz.15 Temmuzu unutmadk, unutturmayacaz. Biliyor ve inanyoruz ki bu ehitler ölmez. Bunlarn dik duruu bizim gücümüz ve güvenimizdir. ifadesini kulland.

Vali Güzelolu ve beraberindekiler, ardndan Ahmed-i Hani Taziye Evine geçerek, Gebze-Orhangazi-zmir otoyolu Gemlik gieleri yaknnda meydana gelen trafik kazasnda yaamn yitiren 13 yandaki Semanur Tekinhatunun ailesine basal diledi.

Ana Sayfaya Git