Dilenci operasyonu

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran ve halkın daha sağlıklı ürünleri alabilmeleri için gayret gösteren Zabıta Müdürlüğü, aynı zamanda da Ramazan ayı öncesi halkın manevi duyguları ile oynayan dilencilere karşı büyük bir operasyon başlattı.

Haberler 27.05.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan aynn yaklamas ile birlikte dilenci operasyonunu sklatran ve bu güne kadar çok sayda dilenciyi yakalayarak kanunlarn verdii yetki çerçevesinde ilemlerini gerçekletiren Kayapnar Belediyesi Zabta Müdürlüü ekipleri, operasyonda, aralarnda küçük yata çocuklarn da bulunduu çok sayda dilenciyi yakalad. Kayapnar Zabta Müdürlüüne getirilen dilencilere burada kimlik tespiti uygulamas yapld. Dilencilere bir daha dilencilik yapmamalar noktasnda gerekli uyarlar yapldktan ve Kabahatler Kanununa göre ilem uygulandktan sonra dilenciler brakldlar.

DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYORLAR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, dilencilik olaylarna kar denetimlerin arttrldn, bu tip kiilerin insanlarn duygularyla oynadklarn söylerken, yaklaan Ramazan Ayn hatrlatarak yapt açklamasnda, Bu tip kiiler mübarek Ramazan Ay öncesi insanlarmzn duygularyla daha fazla oynuyor. Bu insanlara yönelik yaptmz uygulamalarla bu tür durumlarn önünü almaya çalyoruz. Dilenciler, rahatça insanlara duygu sömürüsü yaparak dilenebiliyorlar eklinde konutu.

Bakan Klç, bu tip operasyonlarn halkn huzur ve refah için devam edeceini belirtirken, insanlarn dini duygularn sömüren dilencilere frsat verilmemesini sözlerine ekledi.

Ramazan Aynn balamas ile birlikte insanlarn manevi duygular ile oynayan dilencilerin bu günlerde daha youn görülmeye balandn dile getiren Zabta Müdürlüü yetkilileri de, Halkmzn, yaptmz çalmalar neticesi manevi duygularn sömürerek, kendilerine rant salamaya çalan bu kiilere itibar etmemelerini istiyoruz. Daha çok ihtiyac olan insanlarmz çevremizde var. Onlara yardm etsinler dedi.

Ana Sayfaya Git