Direkten bayrağı indirmişti

Direkten Türk bayrağını alıp giden çocukla ilgili gerçek, polis eve gidince ortaya çıktı.

Haberler 14.04.2022 - 02:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIRn Yeniehir ilçesinde bir kurumun önündeki diree asl Türk bayran izinsiz alp giden 16 yandaki M.T.nin evine giden polis, bayra, ykanp kurumas için aslm buldu. Evine asmak için bayra aldn söyleyen, savclkta serbest braklan M.T ile olay srasnda yannda bulunan 3 arkadana Türk bayra hediye edildi.

Olay, 10 Nisanda Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurt smail Paa Sokakta meydana geldi. Resmi kurumun önüne gelen M.T., diree asl Türk bayran alarak 3 arkadayla uzaklat. Kurum görevlileri durumu fark edip polise bildirdi. lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri güvenlik kameralar ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) görüntülerinden M.T. ve 3 arkadan tespit edip, belirlenen adreslerine gitti.

M.T.nin evine giden polis, Türk bayran neden aldn sordu. M.T. ise bayra evine asmak için aldn, ykayp kurumas için de astn söyledi. çeri giren polis bayran ykandn ve kurumas için asldn gördü. Ekipler, çocuklar ve Türk bayran alarak polis merkezine götürdü. lemlerinin ardndan adliyeye götürülen çocuklar, savclkça serbest brakld.

Yaananlarn ardndan lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, çocuklarn evlerine giderek onlara Türk bayra hediye etti. Dier Türk bayra da tekrar kurumun direine asld.

Ana Sayfaya Git