Direniş 800. gününde!

Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan Diyarbakır annelerini ziyaret etti "Buradaki mücadele çok büyük. Evlatlarını aramak için bu yola çıktılar, 800'üncü güne yaklaşıyorlar. İnşallah hepsi evlatlarına kavuşur"

Haberler 22.10.2021 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Ergani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ahmet Karaaslan, daa kaçrlan çocuklarna kavumak için HDP l Bakanl binas önünde eylem yapan Diyarbakr annelerini ziyaret etti.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi 780inci gününde sürüyor.

Ellerinde çocuklarnn fotorafyla bekleyiini sürdüren aileleri ziyaret eden Kaymakam Karaaslan, anne ve babalarla görütü.

Gazetecilere açklama yapan Karaaslan, Ergani ilçesi olarak anne ve babalara destek vermek için ziyareti gerçekletirdiklerini söyledi. Ailelerin bu mücadeledeki kararlln gördüklerini ifade eden Karaaslan, devlet olarak onlara desteklediklerini aktard.

ANNELERN ZYARET

Karaaslan, ilçe olarak da her türlü destee hazr olduklarn dile getirerek, Buradaki mücadele çok büyük. Evlatlarn aramak için bu yola çktlar, 800üncü güne yaklayorlar. nallah hepsi evlatlarna kavuur. Birçok annemiz evladna kavutu. Allah dier annelerimize de yavrularna kavumay nasip etsin. dedi.

Anne ve babaya en büyük armaann evlatlar olduuna iaret eden Karaaslan, bir aile için evladndan ayrlmann ise en büyük ac olduunu bildirdi.

Karaaslan, Devletimizin mücadelesiyle en ksa zamanda inallah terör örgütü bitecek. Bunun göstergeleri var. Annelerin bu mücadelesi de büyük destek oldu. Allah yardmclar olsun, her zaman yanlarndayz. nallah en ksa zamanda yavrularna kavuurlar. diye konutu.

Ana Sayfaya Git