Direniş sürüyor

Çocuklarının PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti, korona virüse rağmen 724'üncü gününde de devam ediyor.

Haberler 27.08.2021 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn PKK tarafndan kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019dan itibaren farkl kentlerden Diyarbakra gelerek HDP il binas önünde oturma eylemi balatan ailelerin umutlu bekleyii 724üncü gününe girdi. Evlat nöbetindeki anne Kamile Küçükda, 2015 ylnda Adanada kaybolan 21 yandaki olu Engin Küçükda için nöbetine devam ettiini belirterek olu gelmeden eyleme son vermeyeceini aktard.

HDP ÖNÜNDEK DREN DEVAM EDYOR

Küçükda, 3 ylmza giriyoruz, olum sesimi duyuyorsan kaç gel. Oradakiler kandrp beyninizi ykyorlar, size ceza var diyorlar, ceza yok, frsatn olursa kaç gel. Arkadalarn da geldi, kaçp gelin. Ben evin içerisinde senin eksikliini hissediyorum, bir gün kapy çalarak gelirsin gözüm hep o yollarda. Bütün anne ve babalar bize destek olsun, Allah herkesin evladn kavutursun. çok büyük bir ac cierimizi bizden koparttlar. Onlarda biraz vicdan varsa çocuklarmz bize versinler. Orada çocuklarmz zorla tutuyorlar, çocuklarmz gelmek istiyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git