DİSKİ arızaları anında gideriyor

Sur ilçesine bağlı Kıtılbıl Mahallesi’nin içme suyunu karşılayan boruda arıza oluştuğunu tespit eden DİSKİ ekipleri, anında müdahalede bulunarak bakım ve onarım çalışmasına başladı. Önce alanı kazan ekipler, hattaki içme suyunu tahliye ederek kaynak işlemini gerçekleştirdi. Ekipleri, 9 saatlik çalışmayla Sur ilçesine bağlı Kıtılbıl Mahallesi’ni besleyen binlik çelik boruda oluşan arızayı su kesinti yaşanmadan giderdi.

Haberler 31.05.2021 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, arzalara annda müdahale ederek vatandalarn madur olmasn önlüyor.

ARIZAYA MÜDAHALE

Sur ilçesine bal Ktlbl Mahallesinin içme suyunu karlayan boruda arza olutuunu tespit eden DSK ekipleri, annda müdahalede bulunarak bakm ve onarm çalmasna balad. Önce alan kazan ekipler, hattaki içme suyunu tahliye ederek kaynak ilemini gerçekletirdi. Ekipleri, 9 saatlik çalmayla Sur ilçesine bal Ktlbl Mahallesini besleyen binlik çelik boruda oluan arzay su kesinti yaanmadan giderdi.

ANINDA MÜDAHALE

DSK Genel Müdürü Frat Tuti ve Genel Müdür Yardmcs Selçuk Gördük, çalmalar yerinde takip etti. çalmaya emek veren personele teekkür eden Tuti, Ekipler gerekli tedbirleri ald için bölgede çalma esnasnda herhangi bir su kesintisi yaanmadan sorun giderildi. Ekiplerimiz üstün bir performans gösterdi. u anda bölgede su normal olarak veriliyor. Vatandalarmza da anlaylar için teekkür ederiz dedi.

Ana Sayfaya Git