DİSKİ, selden etkilenen Arhavi’de çalışmalarını sürdürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, selden etkilenen Artvin’in Arhavi ilçesinde kanal temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Haberler 06.08.2021 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, selden etkilenen Artvinin Arhavi ilçesinde kanal temizlik çalmalarna devam ediyor.

DSK, ilçede saanak yalar nedeniyle meydana gelen sel felaketinin ardndan bölgeye gönderdii 8 personel, 1 araç ve 1 kombine vidanjörüyle, kanal temizlik ve bakm çalmalarn sürdürüyor. DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Arhavide ekiplerin Arhavi ilçesinde kanal temizlik çalmalarn inceledi. Görevlendirilen personelin sahada özverili bir ekilde çalmalara destek verdiini belirten Tuti, Sel afetinin açm olduu yaralar sarmak üzere Arhaviye gelen personel arkadalarmz üstün performanslarndan dolay tebrik ediyorum ve tüm arkadalarma çalmalarnda kolaylklar dilerim. Selden etkilenenlere geçmi olsun. Rabbim ülkemizi felaketlerden korusun dedi.

27 Temmuzdan itibaren Arhavi ilçesinde bulunan ekipler, selin zarar verdii altyap arzalarn gidermek için çalmalarn sürdürecek.

Ana Sayfaya Git