Diski’de 2 değişim!

Diyarbakır Su Kanal İdaresi’nde görev değişikliği. Tutşi’nin iki yardımcısı Gökez ve Yürük görevden el çektirilirken yerlerine Çolak ve Araz getirildi.

Haberler 08.07.2022 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Kayyım ve Genel Sekreterin değişmesinden sonra başlayan revizyon devam ederken, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşinin iki yardımcısı da görevden el çektirilerek, yerlerine atama yapıldı.

DİSKİDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Vali Münir Karaloğlunun Valiler kararnamesi kapsamında görevden el çektirilerek merkez alınıp yerine Vali Ali İhsan Suyun getirilmesi, görevden alınan Genel Sekreter Ayhan Kardanın yerine de Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Abdullah çiftçinin atanmasından sonra; Büyükşehir belediyesinde başlayan yönetim kadrosu revizyonu devam ediyor.

İKİ BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

İthal bürokrat döneminden yerel bürokrat döneminin startı verildiği belirtilen Büyükşehirde revizyon Diyarbakır Su Kanal İdaresini de kapsamına aldı. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşinin yardımcılığını yapan Hasan Gökez ve Fatih Yürük, İl Valisi ve Belediye Başkanvekili Ali İhsan Sunun talimatı üzerine görevden el çektirildi.

Gökez ve Yürükün yerine Serhat çolak ile Selim Araz atandı. İkili daha önce DİSKİde daire başkanlığı görevini yürütüyordu.

Ana Sayfaya Git