DİSKİ'den bayram mesaisi

Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, devam eden tam kapanma döneminde içme suyu, kanalizasyon ve diğer altyapı hizmetlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberler 17.05.2021 - 02:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK, Cumhurbakanl Kabinesinin salgn nedeniyle tam kapanma karar ile 17 ilçede yaanan içme suyu, kanalizasyon ve dier altyap hizmetinde yaanan arzalara annda müdahale ediyor.

Vatandalarn madur olmamas için, kent merkezi ve 17 ilçede 7 gün 24 saat teyakkuzda olan ekipler, arza ihbarlarn deerlendirerek çalmalar yürütüyor.

DSK, yaanan arzalar dnda planlanan takvimi baz alarak 17 ilçede bata bakm-onarm olmak üzere çalmalarna hz kesmeden devam ediyor.

DSK BAYRAM MESAS

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, sahada ekipler tarafndan yürütülen çalmalar denetleyerek bilgi ald.

Tuti, ekiplerin özverili çalmalar sayesinde hizmetlerde sorun yaanmadn söyledi.

Kentin her noktasnda hassasiyetle çaltklarn ifade eden Tuti, vatandalar tarafndan Alo 185 çar Merkezine bildirilen ikyetler ve tespit edilen arzalar annda giderdiklerini belirtti.

Vatandalarn huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm tedbirleri aldklarn vurgulayan Tuti, Personelimiz içme suyu artma tesisi, içme suyu arza ekipleri ve atksu artma tesisleri, hizmetlerini sürdürmenin yannda kanal bakm, vidanjör ekipleri her soruna annda müdahale ediyor. Sahada gece gündüz demeden özveriyle çalan deerli çalanlarmza teekkür ederim. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git