DİSKİ'den enerji hatlarında bakım çalışması

Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyunda yaşanabilecek elektrik kaynaklı olası arızaları önüne geçmek için bakım ve onarım çalışması yaptı.

Haberler 15.04.2021 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK Genel Müdürlüü, kent genelinde vatandalara daha kaliteli ve kesintisiz hizmet sunabilmek için çalmalarna ara vermeden devam ediyor. Yaz mevsiminde enerji nakil hatlarnda olas arzalarn önüne geçmek için bakm ve onarm çalmas balatan DSK, pompa artma aras enerji nakil hattnn 18inci kilometresinde uzun süredir kullanlan seramik tip parafudr izolatörleri deitirilerek yerine yeni nesil silikonlu izolatörler takld ve balant kablolar yenilendi.

ENERJ HATLARI

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, beraberindeki Genel Müdür Yardmcs Fatih Yürük, ekiplerin çalmasn inceledi. Tuti, nisan aynn sonuna doru enerji nakil hattnn genel bakmlar tamamlanarak yazn oluabilecek enerji kesintilerinin önüne geçileceini söyledi.

Vatandalarn arzalardan kaynakl su kesintisi yaamamas için elektrik enerjisini salayan enerji nakil hatlarnda bakm ve onarm çalmalarn sürdürdüklerini ifade eden Tuti, elektrik sistemlerinin salkl ekilde çalmasn sürdürmek amacyla teknik olarak tüm ilemleri yaptklarn ve bu sayede içme ve kullanma suyunda elektrik kaynakl olas arzalar önüne geçtiklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git