Dişle koparılan kulak bulundu

Kavgada ısırılarak kulağından koparılan parçayı bekçiler bulup, hastaneye ulaştırdı

Haberler 16.01.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, alkol alan grubun mahalledeki gençlere saldrmas üzerine çkan kavgada, 17 yandaki çocuun sol kulandan parça, srlarak koparld. Olay yerine gelen mahalle bekçileri, yaptklar aramada bulduklar kulak parçasn çocuun kaldrld hastaneye götürdü. Kulak parçasnn bulunma an ise cep telefonu kamerasna yansd.

Olay, dün akam saatlerinde merkez Yeniehir ilçesindeki Kooperatifler Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, alkol alan grup, otomobille mahalleye geldi. Burada bir süre kalan grup, daha sonra mahalledeki gençlere laf att. Bunun üzerine iki grup arasnda balayan tartma, ksa sürede kavgaya dönütü. smi örenilemeyen 17 yandaki çocuun kula, alkollü kii tarafndan srld. Kulandan parça koparlan çocuun barlarn duyanlarn ihbaryla olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Saldrganlar ise kaçt. Kulandan srlarak, parça koparlan çocuk, ambulansla Dicle Üniversitesi Acil Servisine kaldrld.

KULAK PARçASINI, MAHALLE BEKçLER BULDU

Olayn ardndan bölgede inceleme yapan polis ve mahalle bekçileri, kavgaya karanlar tespit etmek üzere çalma balatt. Ekipler, olay yerinde incelemelerini sürdürürken, hastaneye götürülen çocuun kulandan kopan parçann kayp olduu bilgisini ald. Polis ve mahalle bekçileri, cep telefonlarnn klaryla yaklak 10 dakika boyunca olay yerinde arama yapt. Kulak parçasn bulan mahalle bekçileri, hzla Dicle Üniversitesi Hastanesine götürerek, doktorlara teslim etti. Bu anlar ise mahalleli tarafndan cep telefonu kamerasyla kaydedildi. Kavgaya ilikin balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git