Diyarbakır Lice son dakika! Sıcak temas devam ediyor

Diyarbakır'dan son dakika sıcak temas haberleri duyulmaya başlandı.Lice kırsalında PKK terör örgütüne yönelik sıcak haberleri de Valilik tarafından bildirildi.

Haberler 05.03.2017 - 23:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PKK operasyonlarnn son dakika olarak arttrld açkland. Vatandan güvenlii ile alakal olarak özellikle de Licede balatlan sokaa çkma yasa akabinde PKK terör örgütüne kar büyük operasyonlarn balatld ve PKKnn dalk alana kaçt yönde açklamalar yapld. Lice krsalnda etkisini gösteren ve yaklak 1 metreyi bulan kar ya ile skan PKK ile scak temaslarn yaand ve etkisiz hal getirilen PKK mensuplarnn bulunduu da valilik tarafndan bildirildi.

DALIK VE ORMANLIK ALANA BASKIN

Licenin dalk ve ormanlk alanda faaliyet yürüten, aralarnda üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduu deerlendirilen teröristleri ve ibirlikçilerini etkisiz hale getirmek, snak, barnak, depo alanlarn ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek amacyla Bayrak-41 ehit Jandarma Astsubay Tolga Topçuolu operasyonu düzenlendi.

HAVADAN DESTEK DE DEVAM EDYOR

Valilikçe, Liceye bal Örtülü, Tuzla, Hedik, Kralan,Yamaçl, Dernek, Saydaml, Bayrl Yalml, Akçabudak, Klçl, Ulucak, Yorulmaz, Baharlar, Yaprak, Yünlüce, Güldiken ve Üçdamlar mahallerinde vatandan zarar görmemesi amacyla bugün saat 07.00de ilan edilen sokaa çkma yasann ardndan günlerdir hazrlklar yaplan harekata katlan 4 tabur, birliklerinden 17 helikopterle söz konusu bölgedeki dalk alana indirildi.

Ana Sayfaya Git