Diyarbakır'da 4 yıl aradan sonra Kitap Fuarı açılıyor

Diyarbakır'da, geçmişte yaşanan hendek-barikat operasyonları ve sokağa çıkma yasakları nedeniyle 4 yıldır yapılamayan kitap fuarı yeniden açılıyor. Önemli yazarların konuk olacağı Diyarbakır 6'ncı Kitap Fuarı 25 Eylül tarihinde açılacak ve 6 gün açık kalacak.

Haberler 11.09.2018 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜYAP, Türkiye Yaynclar Birlii, Diyarbakr Valilii, Büyükehir Belediyesinin ve baz sivil toplum kurulularnn destei ile 4 yl aradan sonra açlacak olan Diyarbakr 6nc Kitap Fuar, 25- 30 Eylül 2018de gerçekleecek. TÜYAP Diyarbakr Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuarda, 120 yaynevi yer alrken, 6 gün sürecek fuarda, 60 kültür etkinliinde 250 yazar okurlaryla buluacak.

KTAP FUARI AçILIYOR

Aralarnda Mgrdiç Margosyan, Canan Tan, Altan Öymen, Ahmet Telli, Aye Kulin, Oya Baydar, ükrü Erba, Aytül Akal, Fikret Bakaya, Nurcan Baysal, Nurullah Peker, Ik Ergüden, Nil Sakman, Kemal Hamamcolu, smail Saymaz, Mine Soysal, Levent Gültekin, smail Beikçi, eyhmus Diken ve Bahadr Yeniehirliolunun da bulunduu yazarlar, fuarda okurlaryla bir araya gelecek.

Diyarbakr 6nc Kitap Fuarnn, yazar Mgrdiç Margosyan onur konuu olarak arlayaca ve fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleilerde Margosyann edebiyat, eserleri ve yaamnn ele alnaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git