Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır'da bugün yapılacak "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı ile 9 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'ı ziyareti dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haberler 08.03.2019 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakr Valilii, bugün yaplacak olan 8 Mart Dünya Kadnlar Günü açk hava toplants ile 09 Mart 2019 günü Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Diyarbakr ziyareti dolaysyla giri ve çklarda maduriyetlerin olumamas adna trafie kapatlacak yol ve alternatif güzerghlar açklad.

Açklamaya göre, dün gece saat 22.00 itibariyle 9 Mart 2019 Cumartesi günü etkinlik bitimine kadar kapatlacak olan yol ve alternatif güzerghlar u ekilde:

Akkoyunlu Caddesi; ofis kavaktan kapanacak olup, alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecek.

Mehmet Arif Ersoy Caddesi; Sezai Karakoç Kavandan kapanacak olup alternatif olarak Cemilolu Caddesi, Klavuz Caddesini takiben Nükhet Cokun Caddesine veya ehitlik Kava-Ali Emiri Caddesi takiben Elaz Caddesine verilecek.

Cemilolu Caddesi; Cemilolu Klavuz Caddesi Kesiimi ve Cemilolu Caddesi- Gürsel Caddesi kesiiminden kapanacak olup alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesini takiben Nükhet Cokun Caddesine verilecek.

stasyon Caddesi; stasyon Caddesi-nalolu Caddesi kesiiminden kapanacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesini takiben Elaz Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecek.

Kla Caddesi; stasyon Caddesi-Kla Caddesi kesiiminden kapanacak olup alternatif olarak Ekinciler Caddesini takiben Elaz Caddesine verilecek.

Ana Sayfaya Git