Diyarbakır'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Pazar günü İstasyon meydanında yapılacak olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haberler 07.03.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Konuya ilikin Diyarbakr Valiliinden yaplan açklamada, limizde 8 Mart 2020 günü yaplacak olan Açk Hava Toplants kapsamnda vatandalarmzn etkinliin yaplaca alana yakn yollarda giri ve çklarda madur olmamas adna etkinlik süresince trafie kapatlacak olan yollar ve alternatif güzerghlar aada belirtilmitir. denildi.

07 Mart cumartesi günü saat 17.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatlacak olan yollar:

KAPANACAK YOLLAR

Akkoyunlu Caddesinde, ofis kavaktan kapatlacak olup alternatif olarak Ekinciler Caddesi ile Hintli Baba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy caddesinde, Sezai Karakoç kavandan kapatlacak olup alternatif olarak Cemilolu caddesi, Klavuz caddesini takiben Nükhet Cokun caddesine veya ehitlik kava ile Ali Emiri caddesini takiben Elz caddesine verilecektir.

Cemilolu caddesinde, Cemilolu- Klavuz Caddesi kesiimi ve Cemilolu Caddesi-Gürsel Caddesi kesiimindin kapatlacak olup alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesini takiben Nükhet Cokun Caddesine verilecektir.

stasyon Caddesinde, stasyon Caddesi-nalolu Caddesi kesiimden kapatlacak olup alternatif olarak Ali Emiri Caddesini takiben Elz Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kla Caddesi, stasyon Caddesi-Kla Caddesi kesiimden kapatlacak olup alternatif olarak Ekinciler Caddesini takiben Elz Caddesine verilecektir.

Ana Sayfaya Git