Diyarbakır'da eczacı ve eczane çalışanlarına ücretsiz ulaşım

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında sağlık çalışanlarından sonra, eczacılar ve eczane çalışanları da toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Haberler 09.04.2020 - 02:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla korona virüsle mücadele çalmalar kapsamnda salk çalanlarndan sonra, eczaclar ve eczane çalanlar da toplu ulam araçlarndan ücretsiz yararlanacak.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla, Büyükehir Belediyesi Ulam Daire Bakanlnca, korona virüs ile mücadele kapsamnda, salk çalanlarndan sonra eczac ve eczane çalanlarna da toplu ulam araçlarndan ücretsiz yararlanacan belirtildi.

ECZACILARA ÜCRETSZ TAIMA

Eczac ve eczane çalanlarnn da bu süreçte fedakarca görev yaptna dikkat çekilirken, salk çalanlar gibi onlarn da ilerini kolaylatrmak için bu kararn alnd ifade edildi.

Eczaclar ve eczane çalanlarnn, Diyarbakr Eczac Odasnn hazrlatt ve üyelerine gönderdii kartlar göstererek toplu ulam araçlarna ücretsiz binebilecek. Uygulamann ikinci bir talimata kadar devam edecei örenildi.

Ana Sayfaya Git