Diyarbakır'da fuarda 1,5 ton altın sergilendi

Diyarbakır’da üretici ve kuyumcuları bir araya getiren 3'üncü Mezopotamya Mücevher Fuarı'nda yaklaşık 1,5 ton altın ve mücevherat sergilendi.

Haberler 20.04.2019 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Kuyumcular ve Sarraflar Odas ile bir fuarclk firmas i birliinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 3 gün açk kalacak 3üncü Mezopotamya Mücevher Fuar ziyaretçilere kaplarn açt. Yaklak 30 firmann katld fuarda 1,5 ton altn ve mücevherat sergilendi. Kenti simgeleyen motifleri de ileyen baz firmalar, alm gücünün düük olmas nedeniyle hacmi büyük gösteren düük graml bu ürünleri sergiledi.

KUYUMCULAR ODASI

Kuyumcular ve Sarraflar Odas Bakan Yunus Öner, esnaf ve üretici firmalar fuara beklediklerini belirterek, stanbul, anlurfa ve Türkiyenin birçok ilinden katlan firmalarmz var. Diyarbakrdan firmalarmz var. Esnafmzdan bu firmalar ziyaret edip, tanmalarn bekliyoruz. 30a yakn firmamz u anda burada ve birçou dünyaya ihracat yapan firmalar. Yaklak 1,5 tona yakn bir altn u anda fuarmzda sergileniyor. Birçok yeni model ve çeitleri görmek üzere bölgemizdeki bütün kuyumcular fuarmza davet ediyoruz. Gelip gezsinler, görsünler dedi.

Ana Sayfaya Git