Diyarbakır'da, kaliteli ve kayıpsız enerji çalıştayı

DİCLE Elektrik Anonim Şirketi (DEDAŞ) tarafından kırsal alanda kaliteli ve kayıpsız enerjinin nasıl sağlanacağına yönelik çalıştay düzenlendi.

Haberler 10.10.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik, sorumluluk bölgesindeki krsal alanlarda kaliteli ve kaypsz enerjinin nasl salanacana yönelik çaltay düzenledi. çaltaya, Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, Teknoloji ve nsan Kaynaklar Bakan Kürad Karaman, Ar-Ge Direktörü Mutluhan Oruncak, Dicle Elektrik Datm Genel Müdür Yardmclar Nedim Tüzün ve brahim Halil Ertürkler ile 175 saha sorumlusu katld.

KALTEL VE KAYIPSIZ ENERJ

çaltayn açl konumasn yapan Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, kaliteli ve kaypsz enerji konusunda önemli çalmalar yaptklarn belirterek, bu mücadelede görev alan tüm çalanlara teekkür etti. Karagüzel, en büyük sorunlarnn kayp kaçak olduunu söyledi. Özelletirme sonrasnda bu konunun hep gündemlerinde yer aldn belirten Karagüzel, Bu konuda yüzlerce yeni proje denedik ve birçounu sahada uyguladk. Aldmz iyi neticelerle Allaha ükür, bugün çok güzel yerlere geldik. Bunda siz saha çalanlarnn çok büyük katklar var. Hepinize teekkür ederiz. Yeni projeler beklediimiz için böyle bir çaltay düzenledik. Sonuçta bizim sermayemiz insan ve bilgidir, yani sizlersiniz dedi.

Ana Sayfaya Git