Diyarbakır'da 'Millet Kıraathanesi' hizmet vermeye başladı

DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde bulunan Bilgi Evi alt katında açılan Millet Kıraathanesi'ni ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanvekili Cumali Atilla, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Millet Kıraathanemiz, hemşehrilerimize hizmet vermeye başladı" dedi.

Haberler 28.06.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, merkez Yeniehir ilçesi Ofis semtinde daha önce Konukevi olarak kullanlan, sonra Bilgi Evine dönütürülen binann alt katnda açlan Millet Kraathanesini ziyaret etti. Yeni hizmete açlan Millet Kraathanesinin kente yakr bir ekilde oluturulduunu belirten Bakanvekili Atilla, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann talimatlar dorultusunda Millet Kraathanemiz, hemehrilerimize hizmet vermeye balad. Bu proje bilgili nesillerin olumasna katk sunacak, kitap okuma oran artacak. Halkmz kitap okurken bilgi alveriinde bulunabilecek. ehrimize deer katacak bir çalma oldu diye konutu.

EHRN FARKLI NOKTALARINDA DA AçILACAK

lk Millet Kraathanesini Ofis semtinde oluturduklarn dile getiren Büyükehir Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, ileriki dönemlerde Millet Kraathanelerini kentin farkl noktalarnda açarak yaygnlatracaklarn söyledi. Atilla, çeriinde dinlenme alanlar ile kitap okuma bölümleri yer alan söz konusu mekanda ayrca ücretsiz çeitli ikramlar yaplyor. Vatandalarla bir araya geldik. Vatandalarn sorun ve skntlarn dinledik dedi.

Bakanvekili Atilla, ziyarette kütüphane bölümünde vatandalarla birlikte kitap okudu ve snava hazrlanan gençlerle soru çözüp baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git