Diyarbakır'da park kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı

Diyarbakır'da içerisinde meyve ve sebze kasalarının bulunduğu kamyonetini sokağın ortasından bir evin önünde park eden şahıs ile ev sahibi arasından yaşanan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Haberler 24.02.2020 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, merkez Yeniehir ilçesi Ben-u Sen Mahallesi meydana geldi. ddiaya göre, sokak içerisinde bulunan evin önüne içerisinde meyve sebze sepetlerinin bulunduu kamyonetini park eden ahs ile ev sahibi arasndan önce sözlü tartma balad. Sözlü tartmaya çevredeki akrabalarda dahil olun olunca tartma bir anda silahl kavgaya dönütü. Y

PARK KAVGASINDA SLAHLAR KONUTU

aanan silahl kavgada bir kii silahla ate edilmesi sonucu yaralanrken, dier kii ise plastik meyve kasasnn kafasna isabet etmesi sonucunda yaraland. çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edilirken, kavgann devam ettiini gören polis ekipleri çevrede youn güvenlik önlemi aldktan sonra kavgaya karanlarn arasna set ördü.

Polis ekiplerinin kavgaya karan ahslar çembere aldktan sonra yarallar salk ekipleri tarafndan olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldrlarak tedavi altna alnd. çevrede youn güvenlik önlemi alan polis ekipleri, bölgede delil çalmas yaparak olayla ilgili olarak inceleme balatt.

Ana Sayfaya Git