Diyarbakır'da toplum hizmetleri değerlendirme toplantısı

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, yürütülen aile ve toplum hizmetlerini değerlendirmek üzere, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeliyle toplantı yaptı.

Haberler 05.03.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda yürütülen aile ve toplum hizmetlerini deerlendirmek üzere Vali Hasan Basri Güzelolu, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü ile Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf personeliyle toplant yapt.

TOPLUM HZMETLER

Personelle aile ve toplum hizmetleri deerlendirme toplants yapan Güzelolu, katlmclara hitaben yapt konumasnda ailenin, toplumun en deerli varl olduunu belirterek, Aile, öyle bir kurum ki, öyle bir scaklk ki orada sevgi ile beslenen, orada efkat, merhamet ve sayg gibi dierleri alan, bunlarla büyüyen bir nesil, gelecek toplumlarda ve süreçlerde en güçlü güvencemizdir. Eer ailede böylesi kavramlarn insana dayal scakl, sevgiyi ve saygy yakalayamaz ve yaayamazsanz üphesiz bireyden balayarak, toplumun genelinde bunun skntlarn yaarsnz. dedi.

Diyarbakrda gerçekletirilen projeleri deerlendiren Güzelolu, Bunun yan sra son 2 ylda gerçekletirdiimiz projelerle Organize Sanayi Bölgesinin altyaps, 2. Organize Sanayinin, Tekstil htisas Organize Sanayinin, Türk Telekom çar Merkezinin kurulmas, 2020nin banda 25 bin dorudan istihdamn, 25 bin sizin gibi genç nüfusun da dorudan istihdam edilmesi demek. Silvan baraj projesi 235 bin hektar alan sulanyor, 300 bin kii dorudan bulunduu ve yaad bu Diyarbakrda i ve a sahibi oluyor. Kuru toprak su ile buluup bereketli oluyor, gelir bire on kat artyor. Diyarbakr 2023te tamamlanacak 8 baraj ve 33 sulama projesi ile brakn bölgeyi Türkiyeyi dünyann sayl tarmsal üretim merkezi olacaktr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git