Diyarbakır annelerine Siirtli kadınlardan destek ziyareti

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti, destek ziyaretleri ile sürüyor.

Haberler 05.04.2021 - 09:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi 580inci gününde devam ediyor.

Siirtin Eruh ilçesindeki Aile Destek Merkezinde (ADEM) yönetici, usta öretici ve kursiyerlerden oluan bir grup kadn Diyarbakra gelerek, evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti.

Birlikte yürüyü yapan anneler, HDP ve terör örgütü PKK aleyhine slogan att.

HDP ve terör örgütü PKKya tepkisini dile getiren aileler evlatlarna kavuana kadar oturma eylemini sürdürmekte kararl olduklarn belirtti.

ANNELERE BU ACIYI YAATAN TERÖR ÖRGÜTÜ PKKYI LANETLYORUZ

Grup adna gazetecilere açklama yapan Eruh ADEM sorumlusu Nazan çiftçi, Diyarbakr annelerini ziyaret ederek, onlara desteklerini iletmek istediklerini belirtti.

Diyarbakr annelerine yalnz olmadklarn, Eruhlu ve tüm annelerin kalbi duygularla yanlarnda olduunu belirtmek istedik. Annelere bu acy yaatan terör örgütü PKKy lanetliyoruz. diyen çiftçi, evlat acsnn tarifsiz olduunu anneler olarak iyi bildiklerini aktard.

çiftçi, annelerin bir an önce evlatlarna kavumasn temenni ettiklerini dile getirerek, Hiçbir ideoloji hiçbir görü, evlat ile anne arasndaki sevgi ve merhametten daha önemli deildir. Buradan hain terör örgütü PKKy iddetle lanetliyoruz. Karlarnda annelerin olduunun bilinmesini istiyoruz. Evlat nöbeti tutan annelerimize sevgi ve sayglarmz sunuyor, yalnz olmadklarn, her daim dualarmzda olduklarn bilmelerini istiyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git