Diyarbakır Belediyesi'nde ücretsiz ulaşım

KHK ile görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mardinkapı, Yeniköy, Şehitlik ve Ali Pınar mezarlığına giden vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.

Haberler 10.11.2016 - 22:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KHK ile görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesince yörede mezarlk ziyaretinin özellikle perembe günleri gerçekletirilmesi dolaysyla alnan karar dorultusunda Mardinkap, Yeniköy, ehitlik ve Ali Pnar mezarlna giden vatandalara ücretsiz ulam hizmeti saland.

Vatandalar, otobüslerin ücretsiz hizmet sunmalarndan dolay memnun olduklarn belirtti. Otobüs oförü Murat Kaçan, AA muhabirine yapt açklamada, ücretsiz ulam hizmetine vatandalarn youn ilgi gösterdiini söyledi.ehrin tamamn dolap vatandalara ücretsiz hizmet verdiklerini dile getiren Kaçan, vatandalarn çok memnun kaldn anlatt.

Hizmetten yararlanan Fahriye Yapc, Diyarbakrn daha iyi yerlere geleceinden umutlu olduklarn ifade etti. Yapc, Yeni Belediye Bakanmzdan çok memnunuz, Allah ondan raz olsun. Memleketimiz için yeni projelerini bekliyoruz. Belediye Bakanmz camilerde bayanlara özel abdest alma ve namaz klma yerleri yaparlarsa çok seviniriz. diye konutu.

Sevim leri ise bu hizmeti sunanlara teekkür etti. Ulam öyle devam ederse çok memnun ve duac oluruz. diyen leri, Rahata ve huzura kavuuruz. Yeni Belediye Bakanmz henüz tanmyoruz, ama iyi iler yapacaklarndan umutluyuz. deerlendirmesinde bulundu.

Vatandalardan Ali Sevinç de kentte öyle hizmetlerin devam etmesini istediklerini vurgulad.Yeni belediye bakanmz çok iyi biri teekkür ederiz. stanbul ve Bursada nasl metro varsa burada da belediye bakanmz yaparsa gözlerinden öperiz. ifadelerini kullanan Sevinç, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Cumali Atillaya teekkür etti.

Perembe günleri, bayramlar ve dini günlerde ücretsiz gerçekleecek ulam hizmeti için 14 otobüs tahsis edildii örenildi. akam

Ana Sayfaya Git