Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi çalışmalarında son durum

Diyarbakır Belediyesi'ne atanan kayyum akabinde şehir de çalışmalar da hızlandı iddiaları

Haberler 07.11.2016 - 13:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KHK ile atama ilemi yaplan Diyarbakr Belediyesi^nde çamalarn hzland açkland. Özellikle de bölgede asfalt, temizlik ve altyap çalmalar arttrld.

çileri Bakanlnca KHK ile görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, asfalt, temizlik ve altyap çalmalarna hz verdi.

DBPli belediye bakan Gültan Kanakn tutuklanmasnn ardndan Kaymakam Cumali Atillann göreve balamasyla, Diyarbakrda cadde ve sokaklar her gün temizlenmeye, caddeler de asfaltlanmaya balad.

Merkez Yeniehir ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesinde esnaf Mahmut Balk, büyükehir belediyesine görevlendirilen Atillann, Diyarbakr için güzel hizmetler yapacan söyledi.

Kentin yllardr hizmete hasret kaldn belirten Balk, unlar kaydetti:

Bu çalmalar gördüümüzde seviniyoruz. çünkü bu memleketin güzellikleri hak ettiini düünüyorum. Bu memleket için herkes saduyulu olsun. Diyarbakrda baz yanllar yapld. Siyasi olarak insanlarmz yanl yönlendirildi. Bu yanllardan dolay baz gerçekler görülmedi. Yanllardan dönmenin zamannn geldiini düünüyorum. Bu çalmalar dorular görmeye vesile olacaktr.

Caddelerimiz berbat bir haldeydi

Erkan Ayaydn ise görevlendirilen Cumali Atilla için hayrl olmas temennisinde bulunarak, daha önce hizmetlerin yeterli düzeyde verilmediini söyledi.

Caddelerimiz berbat bir haldeydi. imdiye kadar cadde ve kaldrmlarda hiçbir temizlik yaplmad. nallah bundan sonra en güzeli yaplr. ifadelerini kullanan Ayaydn, öyle konutu:

Yazklar olsun ki bu caddeler imdiye kadar bu haldeydi. Kokudan pencerelerimizi açamyorduk. nallah bundan sonra güzel eyler olur ve caddelerimiz temizlenir. Hiç kukum yok ki güzel çalmalar yaplacak. imdiye kadar Diyarbakrda hiçbir çalma yaplmad ama yeni belediye bakanmzn güzel çalmalar yapacana inanyoruz.

Kaynak: AA

Ana Sayfaya Git