Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kayyumundan duygulandıran sözler

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, geçtiğimiz gün ilk röportajında duygulu anlar yaşadı.

Haberler 08.11.2016 - 22:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi kayyumu Cumali Atilla geçtiimiz gün duygusal bir açklama yapt. Kayyum atanmas akabinde hemen görevine balayan Atilla, ilk röportajn da Kanal 7ye verdi.

Diyarbakr yakndan tanyan bir isim olan Atilla, daha önce kentte vali yardmcl yapmt.

Atilla, Kanal 7ye verdii röportajda Diyarbakrllarn kendisini scak karladn, ne olursunuz bakanm, bizi bunlardan kurtarn sözleri karsnda duygulandn ifade etti.

Cumali Atilla öyle konutu:

Bu erefli görev Sayn çileri Bakanmz tarafndan bana tevdi edildiinde büyük bir onur ve gurur duydum. Bu görevin büyük bir sorumluluk gerektirdiinin de bilincindeydim. Ama tereddütsüz bu görevi kabul ettim.

10 YILDIR BELEDYE HZMETLERNDEN FAYDALANAMIYORLARDI

Aziz Diyarbakrl hemehrilerim yaklak 10 yldr belediye hizmetlerinden faydalanamyordu. Belediye hizmetlerine susamlard. Ben bölgenin bir çocuu olarak bu sorunlar yakndan takip ediyordum.

DYARBAKIRLILARIN O SÖZLER BEN DUYGULANDIRDI

Göreve baladm ilk gün sokaa indiimde vatandalarmn bana evinize tekrar hogeldiniz demeleri, o cümleleri duymak beni çok duygulandrd. yi ki Diyarbakrdaym dedim. Ben size efendi olmaya deil, hizmetkar olmaya geldim deyince, ne olursunuz bakanm, bizi bunlardan kurtarn. Biz u ana kadar seçtiimiz insanlardan yeterince belediye hizmeti alamadk dediler.

VATANDAI CEZALANDIRMAK STEMLER

Belediyenin yapmas gereken en basit ilerden biri olan çöp toplama ve ulam salama gibi hizmeti vatandaa götrümemekle vatanda cezalandrdklarn anlyoruz.

Diyarbakr inallah güzel günler bekliyor. Diyarbakrl, hak ettii hizmetlerden yeterince faydalanacaktr inallah. Bundan hiçbir vatandamzn kukusu olmasn. AKAM

Ana Sayfaya Git