Diyarbakır Çınar haber son dakika kanlı kavga! Ölüler ve yaralılar var

Diyarbakır Çınar son dakika. Diyarbakır Çınar haber lerine baktığımızda iki ailesinde silahlı kavga çıktığı ve ölüler ve yaralıların olduğu gözlemlenirken olay yerine gelen emniyet güçlerinin de etten duvar ördüğü gözlemlendi. Diyarbakır Çınar ilçesi Fatih Mahallesinde meydana gelen büyk kavgada iki aile arasında razi husumeti bulunduğu açıklaırken, çıkan kavgada 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve 3 kişinin de yaralandığı açıklandı.

Haberler 04.06.2020 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr çnar son dakika. Diyarbakr çnar haber lerine baktmzda iki ailesinde silahl kavga çkt ve ölüler ve yarallarn olduu gözlemlenirken olay yerine gelen emniyet güçlerinin de etten duvar ördüü gözlemlendi. Diyarbakr çnar ilçesi Fatih Mahallesinde meydana gelen büyk kavgada iki aile arasnda razi husumeti bulunduu açklarken, çkan kavgada 3 kiinin yaamn yitirdii ve 3 kiinin de yaraland açkland.

Olay, Fatih Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki aile arasnda arazi meselesinden çkan tartma ksa sürede silahl kavgaya dönütü. Kavgada Hülya K., Mehmet K. ve Nuri K. hayatn kaybederken 2si ar 11 kii yaraland. Olay gören çevredeki vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda 112 Salk ekibi sevk edildi. Öte yandan yarallar tayan araç yolda takla att. Her iki olayda yaralananlar salk ekiplerinin olay yerinde yapt müdahalenin ardndan çnar Devlet Hastanesine kaldrld. Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafndan geni çapta inceleme balatrken, özel harekat ekipleri etten duvar ördü. Ölenlerin ve yaralananlarn yaknlar hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Ana Sayfaya Git