Diyarbakır-Eğil karayolu açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Diyarbakır-Eğil kara yolunun açılışını yaptı. Bakan Karaismailoğlu "İnşallah bu açacağımız yol hem Diyarbakır'ın hem de Eğil'in turizmine, kültürüne önemli katkılar sağlayacaktır"

Haberler 11.09.2020 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulatrma ve Altyap Bakan Adil Karaismailolu, Diyarbakr-Eil kara yolunun açln yapt.

Ulatrma ve Altyap Bakanl Strateji Daire Bakan Yunus Emre Ayözen, Karayollar Genel Müdürü Abdulkadir Uralolu ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ile Diyarbakrdaki temaslarn sürdüren Bakan Karaismailolu, yapm tamamlanan Diyarbakr-Eil kara yolunda incelemede bulundu.

DYARBAKIR-EL KARAYOLU

imek Grup naatn yapmn üstlendii yolun açln yapan Karaismailolu, burada yapt konumada, Diyarbakr için önemli ilere imza attklarn söyledi. Diyarbakr-Eil yolunu ulama açtklarn belirten Karaismailolu, unlar kaydetti: Eil, Diyarbakrn en önemli kültür ve turizm bölgelerinden bir tanesi, peygamberler yurdu. nallah bu açacamz yol hem Diyarbakrn hem de Eilin turizmine, kültürüne önemli katklar salayacaktr. nallah bunun sonucunda ticaretin ve ekonomimizin istihdam artacaktr. Hayrl uurlu olmasn temenni ediyorum.

imek Grup naatn sahibi Ramazan imekle açl sonras bir süre sohbet eden Bakan Karaislamolu ve beraberindekiler daha sonra Eile geçti. Bakan Burada, Eil Peygamber Türbelerini ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git