Diyarbakır fuarlara hazır

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz, normalleşme süreciyle birlikte ülke genelinde fuarcılıkta kapıların hızla açıldığını belirterek, Diyarbakır’ında fuarcılık alanında hazır olduğunu söyledi.

Haberler 15.09.2021 - 06:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Fuar Komisyonu Bakan Mehmet Ali Deniz, normalleme süreciyle birlikte ülke genelinde fuarclkta kaplarn hzla açldn belirterek, Diyarbakrnda fuarclk alannda hazr olduunu söyledi.

Pandemi nedeniyle daralan dünya ticaretinin en fazla etkiledii sektörlerden birinin fuarclk sektörü olduunu belirten Deniz, Fuarclk sektörü Haziran ayndan sonra toparlanmaya balad. Bu toparlanmayla birlikte harekete geçerek Türkiye Seyahat Acentalar Birlii (TURSAB) ile birlikte Diyarbakrda ilk kez 16-20 Mart 2022 tarihlerinde çok geni katlm ile Turizm Fuar düzenlenecek dedi.

Fuarlarn, üretimi, emei ve aln terini alcyla bulutuu çok önemli platform olduunu belirten Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Fuar Komisyonu Bakan Mehmet Ali Deniz, Mezopotamya Uluslararas Fuar ve Kongre Merkezimizde Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas, Diyarbakr Ticaret Borsas, Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliimiz ve tüm paydalarmz ile birlikte yenilikçi vizyonumuz, sarslmaz inancmz ve nitelikli insan kaynamz ile 2-10 Ekim 2021 tarihinde gerçekletireceimiz Diyarbakr Kitap Fuarnn hemen ardndan 2021 yl içerisinde toplam 5 fuar yaplacan belirterek, Kitap Fuarmz bata olmak üzere Mezopotamya Eczaclk ve Salk Fuar, Mezopotamya Kuyum Fuar, Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuar, Türkiye çmimarlk Forumu ve Fuarlarn gerçekletireceiz eklinde konutu.

TURZM FUAR MÜJDES

Diyarbakrn 10 bin yllk bir medeniyet geçmiinin 33 medeniyetin ve bugüne kadar gelen bir büyük derinlik ve zenginliin ad olduunu anlatan Bakan Deniz, hangi ii yaparsanz yapn, müteri bulmak zorundasnz ve bu da ancak tantm ve pazarlamayla mümkündür. Doru müteriye ulamann ve en iyi tantm yapabilmenin yollarnn banda fuarlar geldiini ifade ederek, Bu nedenle asrlar öncesine dayanan tarihiyle geçmie ve bugüne tanklk eden kentlerden biri olan Diyarbakrmzda TURSAB ile birlikte ilk kez 16-20 Mart tarihlerinde turizm fuarmz düzenleyeceiz. Yapm olduumuz bu fuarlarmzn yan sra kent bileenleri olarak Diyarbakrn tarihi ve kültürel alanda tüm dünya tantlmas için yurt içi ve yurt d fuarlarnda gerekli tüm tantmlar da gerçekletirmek için çalmalarmz sürdüreceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git