Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Haberler 28.07.2021 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Münir Karalolu bakanlnda, Yatrm zleme Koordinasyon Bakanl (YKOB) toplant salonunda gerçekletirilen toplantya, Vali Yardmcs Ömer Cokun, kaymakamlar ve kurum müdürleri katld.

Toplantda konuan Karalolu, il genelinde 807 projenin devam ettiini söyledi.

Yln ikinci yarsnda projelere yönelik harcamalarn artacan belirten Karalolu, devam eden projeleri tamamlayp vatandan hizmetine sunmak için mücadele verildiini kaydetti.

Karalolu, tarm sektörüne 988 milyon liralk ödenek ayrdklarn dile getirerek, amaçlarnn tarmsal sektörünü daha da canlandrarak çiftçilerin gelirlerini artrmak olduunu bildirdi.

L KOORDNASYON KURULU

Son dönemde Diyarbakrda huzur ve güven ortamnn hakim olduuna deinen Karalolu, unlar kaydetti:

Diyarbakrda güzel bir hava var. Allaha hamdolsun bir huzur ortammz var. Her eyi yapacak pozitif bir atmosfer var. Her toplantda, her konumamda ifade ediyorum, bu yakalam olduumuz huzur, güven ve sükun ortamn devam ettirirsek, Diyarbakrn potansiyeli, Diyarbakr daha güçlü admlarla gelecee tayacaktr. Diyarbakr hem ehir ekonomisi hem ülke ekonomisine verdii katk olarak her geçen gün payn artracaktr. Diyarbakr 40 senedir basklanyor. Gereksiz gündemlerle basklanyordu. imdi Diyarbakrn önü açld.

Toplant, l Yatrm Takip Sistemi (LYAS) üzerinden kurumlarn yatrmlara yönelik yapt sunumlarn ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git