Dİyarbakır son dakika! 25 asker zehirlenerek hastaneye kaldırıldı, sayı artıyor

Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı’nda geçtiğimiz gün yaşanan olay da tüfeğin ateşlemesi ile 1 asker şehit düşmüştü. Yine 7. Kolordu Komutanlığı'na bağlı Bakım Merkez Komutanlığı’nda 25 askerin aciken hastaneye kaldırıldığı ve sebebinin de gıda zehirlenmesi olduğu saptandı.

Haberler 12.06.2017 - 00:03 Son Güncelleme : 12.06.2017 - 04:03

Diyarbakr 7. Kolordu Komutanlnda geçtiimiz gün yaanan olay da tüfein atelemesi ile 1 asker ehit dümütü. Son dakika Dyarbakr haberlerinde gelen bilgilere göre, 7. Kolordu Komutanlna bal Bakm Merkez Komutanlnda 25 askerin aciken hastaneye kaldrld ve sebebinin de gda zehirlenmesi olduu saptand.

anlurfa karayolunda bulunan ve 7inci Kolordu Komatanlna bal olan Pirinçlik 52inci Bakm Merkez Komutanlnda görevli 25 asker bu akam iftar yemeinden sonra rahatszlannca ambulanslarla Diyarbakrdaki hastanelere kaldrld.

Gda zehirlenme üphesi bulunan askerlere serum tedavisi uygulanrken, yemeklerden incelenmek ükere numune alnd. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.

Diyarbakrda, 7inci Kolordu Komutanlna bal Bakm Merkez Komutanlnda akam yemei yedikten sonra zehirlenme belirtileri gösteren 25 asker ambulanslara Diyarbakrdaki hastanelere kaldrld.

Ana Sayfaya Git