Diyarbakır Takımı Türkiye Şampiyonasında!

Diyarbakır Takımı Türkiye Şampiyonasında! Kayapınar Belediyesi 14 Yaş Altı Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’ne katılıyor.

Haberler 12.03.2024 - 16:14 Son Güncelleme : 12.03.2024 - 16:14

Kayapınar Belediyesi 14 Yaş Altı Basketbol Takımı, Diyarbakır ve bölge şampiyonu olduktan sonra Türkiyenin en iyi takımlarının katılımıyla Ispartada başlayan Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerine katılıyor.

Gelecek vaat eden oyunculardan oluşan Diyarbakır temsilcisi, başarılı sonuçlar alarak kenti ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmenin hesaplarını yapıyor.

Kayapınar Belediyesi, sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok branşta başarılı bir grafik çizen belediyenin genç erkek basketbol takımı Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

Diyarbakır ve bölge şampiyonu olduktan sonra Ispartada başlayan U14 Türkiye Şampiyonası Yarı Final Grubu maçlarında ter döken Kayapınar Belediyesinin gelecek vaat eden sporcuları, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Ankara Magıc, Bahçeşehir Koleji, Adana çukurova, Antalya Gelişim gibi basketbolda marka olmuş kulüplerin de boy gösterdiği şampiyonada başarılı sonuçlar alarak bölgeyi ve Diyarbakırı en iyi şekilde temsil etmenin hesaplarını yapıyor.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git