Diyarbakır Umut Kervanından yardım çağrısı

Diyarbakır'da 4 çocuklu Eryılmaz ailesinin evini onarmak için harekete geçen Diyarbakır Umut Kervanı, bir hayırseverin aileye tahsis ettiği evin tadilatı için kamuoyuna destek çağrısında bulundu.

Haberler 02.06.2021 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesi Ziya Gökalp Mahallesinde yaklak 20 yldr ikamet eden 4 çocuk annesi F.Erylmaz, einden ayr yaad için evlatlarn tek bana büyütüyor.

Yllardr maddi skntlar içinde yaayan Erylmaz ailesinin içler acs halini gören duyarl bir hayrsever, ihtiyaç sahibi ailenin daha rahat yaayabilmesi için terk edilmi evini onlara verdi.

Aileye tahsis edilen evin eksikliklerinin giderilmesi için harekete geçen Diyarbakr Umut Kervan, hayrseverlere destek çarsnda bulundu.

Erylmaz ailesinin yaad dram anlatan Diyarbakr Umut Kervan Sur Temsilcisi smail Karaku Söz konusu aile, Diyarbakr Umut Kervanna bavuruda bulunarak kira ödeyemediini ve bu yüzden de ev sahibi tarafndan çkarldn söyledi. Bir hayrseverin kendisine ev tahsis ettiini ama bu evi yapacak imkn olmadn dile getirdi. Dul ve 4 çocuk annesi olduunu belirten ablamzn ihtiyaç durumunu tespit etmek için çalma balattk. dedi.

Hayrseverler bu dram görsünler ve bu ailemizin rahatça yaayabilmesi için destek olsunlar

Yaptklar tespit çalmalar neticesinde evin batan sona tadilata ihtiyac olduunu ifade eden Karaku, hayrseverlere seslenerek Evde boya-badana, alç, korkuluk, elektrik ve su tesisatnn yannda evde kullanacak bir buzdolab bile yok. Anlayacanz bu ablamz gerçekten ihtiyaç sahibi ve bu artlarda çocuklaryla burada ikamet edebilmesi imknsz. Hayrseverler bu dram görsünler ve Allah için ablamzn bu 2 gözlü evde 4 çocuuyla birlikte rahatça yaayabilmesi için destek olsunlar. ifadelerini kulland.

Bir hayr sahibinin kendisine ev verdiini fakat bu evin tadilata ihtiyac olduunu, bu konuda hayrseverlerden Umut Kervan araclyla kendisine yardmc olmalarn isteyen anne F. Erylmaz, 4 çocuk annesiyim, kirada oturuyorum. Görüldüü üzere bu evde yaamak imknsz. Maddi durumum olmad için Diyarbakr Umut Kervanna bavurdum. Diyarbakr Umut Kervanndaki abilerimiz bu evin yenilenmesi için ellerinden geleni yapacaklarn söylediler. Allah imdiden hayr sahiplerinden raz olsun dedi

Ana Sayfaya Git