Diyarbakır Valisi Karaloğlu: Kadına şiddeti konuşmaya utanıyoruz

Diyarbakır’da düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan Vali Münir Karaloğlu, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine değinerek, "Kadına şiddetin hayatımızdan çıkmasını temenni ediyoruz. Bu konuları konuşmaya utanıyoruz ve hayatımızdan çıkarmamız lazım" dedi.

Haberler 09.03.2021 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 8 Mart Dünya Kadnlar Gününe yönelik etkinlik düzenlendi. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde yaplan etkinlie Vali Münir Karalolu, ei Sevim Karalolu, 7nci Kolordu Komutan Tümgeneral Ylmaz Yldrm, l Jandarma Komutan Tugeneral Mustafa Erdem, konumac Hayati nanç ve protokol üyeleri ve eleri katld. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarna dikkat edildii program Kur-an Kerim tilavetiyle balad. Tilavetin ardndan söz alan Konumac Hayati nanç Kadnlar günü nedeniyle söylei gerçekletirdi.

Programda konuan Vali Münir Karalolu, kadna iddet ve kadn cinayetlerine tepkisini ifade etti. Vali Karalolu, Kadnlar günü senede bir gün tek deildir. nallah u an konutuumuz gündem olan kadna kar iddet ve kadn cinayetlerinin hayatmzdan çkmas için temenni ediyoruz. Bu konular konumaya utanyoruz ve hayatmzdan çkarmamz lazm. Bütün kadnlarmzn Dünya Kadnlar Gününü kutluyorum dedi.

Ana Sayfaya Git