Diyarbakır yeniden doğduğum memleket

Diyarbakır'ın yeni Valisi Münir Karaloğlu'ndan kadim şehrin insanlarına anlamlı mesaj; Karaloğlu, "Elveda Antalya. Merhaba Diyarbakır" etiketiyle yaptığı paylaşımda; "Diyarbakır'ı da yeniden doğduğum memleketim olarak gördüğümü herkesin bilmesini isterim" dedi.

Haberler 11.06.2020 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann imzasyla Resmi Gazetede yaymlanan atama kararlar ile Diyarbakr Valilii görevine atanan Münir Karalolu, sosyal medya hesabndan veda paylamnda bulundu.

Karalolu, Elveda Antalya. Merhaba Diyarbakr etiketiyle yapt paylamna, Gidilecek yol varsa, gitmeyle biter. ifadesiyle balad.

Bu anlayla ehirlerin en güzeli Antalyaya hizmet ettiini anlatan Münir Karalolu, Van, Bursa ve Antalyadan sonra önünde gidilecek yeni bir yol olduunu belirtti.

O YOL KADM EHR DYARBAKIR

O yolun da kadim ehir Diyarbakra hizmet olduunu dile getiren Karalolu, 4 yl önce Antalyada göreve baladm. Akdenizi bize ev yapan ecdadmzn mirasna hizmet etme nasibini, ükranla yaadm. Antalyaya, Antalyalya layk ilere imza atmaya gayret ettim. imdi veda vakti. Gazipaadan Kaa, Aksekiden Elmalya, Antalyann her karnda turizm, tarm, ticaret, markalama, yenileme gibi çok sayda projede ilgili taraflarla, vatandalarmzla ter döktüm. çok an biriktirdim. 4 yl zarfnda güzel iler yaptk. Krizleri el ele vererek atk. Bu süreçte, ayn dertle dertlenmek en büyük gücümüzdü. Yüreklerimizin toplu vurmasyla kazanlan baarlarn parças oldum. ükürler olsun. Bakanlarmz, milletvekillerimiz, belediye bakanlarmz, STKlarmz, basn mensuplarmz, turizmcilerimiz, çiftçilerimiz, balkçlarmza, Antalyann baarsnda katks olan herkese teekkür ederim. deerlendirmesinde bulundu.

Görev yapt her yeri Yeniden doduu yer olarak kabul ettiine dikkati çeken Vali Karalolu, Antalya artk yeniden doduum yerler arasnda. Yeni görev yerim Diyarbakrda bir hemehriniz olarak çalacam. Hakknz helal edin. ifadesini kulland.

DYARBAKIRLILARLA YOL YÜRÜYECEM

Mezapotamyann, Anadolunun, Orta Dounun, Türkiye ve dünyann medeniyet, inanç ve bereket ehri Diyarbakra vali olarak atanmay ei az bulunur bir nasip olarak gördüünün altn çizen Karalolu, öyle devam etti:

Diyarbakr 12 bin yldr insanlk için cazibesini koruyor. Her çada bereketi, görkemi, güzelliiyle insanmza hayat sunuyor. Diyarbakra faydas olan her ite parolamz, ba göz üstüne olacak. Diyarbakrn ev sahibi olduu medeniyetlerin, inancn, bereketin n bu deerlerle yaayan ve bu deerleri yaatmak isteyen herkesle el ele vererek daha da güçlendireceiz. Diyarbakr da yeniden doduum memleketim olarak gördüümü herkesin bilmesini isterim. Diyarbakr için gidilecek yollar, Diyarbakrllarla birlikte gideceiz. Yolumuz açk olsun.

Münir Karalolu, kendisini Diyarbakr Valisi olarak atayan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve çileri Bakan Süleyman Soyluya da teekkür etti.

Ana Sayfaya Git