Diyarbakır'da 1 milyon 200 bin liralık hırsızlık kamerada

Diyarbakır'da, bir kombi firmasının satış sorumlusu olan Ömer Baytar bayilerinden birine iş görüşmesi için gitti ve otomobilini bayinin önüne park etti. Baytar'ı takip eden motosikletli 2 kişi, otomobildeki çantayı çaldı. Çalınan çantadaki 1 milyon 200 bin TL'lik çeklerle ilgili iptal işleminin başlatıldığını söyleyen Baytar "Bayiden erken çıksaydım hırsızlarla karşılaşacaktım" dedi. Hırsızlık anı ise bayinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haberler 24.11.2020 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hrszlk olay, 17 Kasmda Balar ilçesi Karacada Caddesi üzerinde gerçekleti. stanbul merkezli bir kombi firmasnn sat sorumlusu olan Ömer Baytar, sat ve tahsilat için bayilerden birini ziyaret gitti ve otomobilini park etti. Araçtan inip bayiye giden Baytar takip eden motosikletli 2 kii ise otomobilin biraz ilerisinde durdu. Motosikletten inen 1 kii, otomobilin sol arka kapsn zorlayarak açtktan sonra içinde 1 milyon 200 bin lira tutarnda çek bulunan çantay alarak hzla uzaklat. Bu srada bayi ziyaretini bitiren Baytar, otomobiline binerek bir süre yol ald. Daha sonra çantann otomobilde olmadn fark eden ve kapnn zorlandn gören Baytar, bayiye geri dönerek güvenlik kameralarn izledi. Güvenlik kameras görüntülerinden hrszlk olayn izleyen Baytar, polise giderek hrszlar hakknda ikayetçi oldu.

HIRSIZLARI 15 SANYE LE KAçIRDIM

çantadaki 1 milyon 200 bin lira tutarndaki çekler için iptal ilemlerinin balatldn ifade eden Baytar, olay anlatarak, Aracmn zorlandn ve çantamn olmadn fark ettim. Ziyaret ettiim i yerinin kamera kaytlarn izleyince hrszlarn aracma girdiini gördüm. Bunun üzerine en yakn karakola gidip ikayette bulunarak gerekli yasal ilemleri balattk. Buradaki bir bayimizde hem sat hem de tahsilat ilemi yapyordum. Arka kap zorlanarak açlm. çanta arkada yerdeydi. Hrszlar çok az bir zamanla kaçrmm. 10-15 saniye önce çkm olsaydm eer, hrszlara denk gelecektim. çeklerle ilgili de iptal ilemleri balatld. Hrszlarn beni takip ettiini hiç fark etmedim diye konutu.

Polis, güvenlik kameralarndan tespit ettikleri hrszlarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git