Diyarbakır'da AK Partili kadınlardan sokak hayvanlarına destek

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı, sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının beslenmesine dikkati çekmek için "Haydi sen de sokaktaki dostlarımız için kapının önüne bir kap su, bir kap mama bırak" kampanyasına katıldı.

Haberler 26.06.2020 - 11:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, parti il binas önünde yapt açklamada, sahipsiz, sessiz sokak hayvanlarnn beslenme ihtiyaçlarnn karlanmas, toplumsal duyarll artrmak ve onlara dikkati çekmek istediklerini belirtti.

Dünyann sahibinin yalnzca insanolu olmadn vurgulayan Kaya, öyle devam etti:

SOKAK HAYVANLARI

Bu mavi gezegende bizim kadar yüce yaratcnn yaratm olduu dier canllarn ve gelecek nesillerinde yaama hakk vardr. Bu hakka sayg göstermeli emaneti yarnlara güzel bir ekilde tamalyz. Dünyay bizimle paylaan can dostlarmza deer vermeli, onlar korumal ve hayat onlarla paylamalyz. Seslerini duyuramayan sahipsiz hayvanlar, yaz mevsimi ile beraber gelen scak havann getirmi olduu yemek, barnak ve su bulma gibi zorluklarla mücadele etmektedirler.

Bir kap su, bir kap mama kampanyasna kadnlar olarak destek sunduklarn dile getiren Kaya, ki cihan serveri sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed, Bu dilsiz hayvanlar hakknda Allahtan korkun diyerek bizleri uyarmtr. dedi.

Ana Sayfaya Git