Diyarbakır'da aynı yolda 3 kaza: 7 yaralı

Aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Haberler 04.04.2019 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda meydana gelen 3 ayr trafik kazasnda 1i ar 7 kii yaraland.

Kazalar, Diyarbakr-Ergani karayolu 30. kilometrede meydana geldi. lk kaza yol üzerinde bulunan kavakta meydana geldi. 63 YF 017 plakal araç, kavaktan dönecei srada arkadan gelen 34 NN 1449 plakal otomobil ile çarpt. Kazada her iki araç da refüje çkarak durabildi. Kazay görenlerin haber vermesiyle olay yerine 112 acil salk, polis ve jandarma sevk edildi. Her iki araçta bulunan 5 yaral, olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan ambulansla Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

kinci kaza ise ilk kazann yaklak 300 metre ilerisinde yaand. 21 AG 849 plakal pikap, youn ya nedeniyle kayganlaan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kar eride uçtu. Bu kazada ölen ya da yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Su birikintisine uçan araçta skan sürücüyü itfaiye kurtard

Ayn yol üzerinde bulunan 3. kazaya da yamur sonras kayganlaan yol neden oldu. 34 FE 2448 plakal araç sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek arampolden, youn ya nedeniyle su birikintisi oluan tarlaya uçtu. Kazay gören vatandalar durumu itfaiye, 112 acil salk, polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta skan bir kiiyi çkard. Kazada yaralanan iki kii, olay yerinde yaplan ilk müdahalelerinin ardndan Eitim Aratrma Hastanesine sevk edildi.

lk iki kazada araçlar çekici yardmyla kaldrlrken, 3. kazada araç vinç yardm ile bulunduu yerden çkarld.

Her üç kazayla ilgili inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git