Diyarbakır’da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Valiliği, 22 Haziran 2018 günü bazı güzergâhların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Haberler 22.06.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday Avukat Zekeriya Yapcolu tarafndan yaplacak olan miting nedeniyle bugün, ehrin baz yollarnn araç trafiine kapatlaca açkland.

Diyarbakr Valilii, 22 Haziran 2018 günü baz güzerghlarn trafie kapal olacan duyurdu. Valilik tarafndan yaplan açklamada limizde 22 Haziran 2018 günü Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday Avukat Zekeriya Yapcolu tarafndan yaplacak olan etkinlik nedeniyle etkinliin yaplaca alana yakn yollarda giri ve çklarda vatandalarn madur olmamas adna etkinlik süresince baz yollar trafie kapatlacaktr. denildi.

KAPANACAK YOLLAR

Açklamada saat 10.00dan mitingin bitecei saate kadar trafie kapatlacak olan yollar ve alternatif güzerghlar u ekilde belirtildi:

Akkoyunlu Caddesinde; Ofis Kavandan kapanacaktr. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesini takiben Ali Emiri Caddesine verilecektir.

Mehmet Akif Ersoy Caddesinde; Sezai Karakoç Kavandan kapanacaktr. Alternatif olarak Cemilolu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesine veya ehitlik Kava-Ali Emiri Caddesi takiben Elaz Caddesine verilecektir.

Cemilolu Caddesinde; Balar Polis Merkez Amirlii önünden kapanacaktr. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Cokun Caddesine verilecektir.

stasyon Caddesinde; stasyon Caddesi-nalolu Caddesi kesiiminden kapanacaktr. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elaz Caddesi veya Ekinciler Caddesine verilecektir.

Kla Caddesinde; stasyon Caddesi-Kla Caddesi kesiiminden kapanacaktr. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elaz Caddesine verilecektir.

Ana Sayfaya Git