Diyarbakır'da bir köpek boynuna ip bağlanarak vahşice öldürüldü

Diyarbakır'da daha önce doğum yapan ve yavrularını kaybeden anne köpek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boğazına ip bağlanıp işkence edilerek öldürüldü. Duruma tepki gösteren hayvanseverler olayı gerçekleştirilenlerin bulunmasını istedi.

Haberler 08.06.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sokak hayvanlarn belirli aralklara besleyen hayvansever Derya Bedel (28), sokak hayvanlarna mama ve yem brakt srada bir köpein boazna ip dolanarak öldüünü fark etti. Durumu yetkili kurumlara bildiren Bedel, olay gerçekletiren kii ya da kiilerin bulunmasn istedi.

Kayapnar ilçesi Talaytepe mevkiinde besleme yapt srada köpein ölüsüyle karlatn belirten Bedel, Kalm olduum mahallede besleme yaptm bu köpei yine dün besleme yaptm srada gördüm. Hayvan bu hale getiren insanlarn en ksa sürede bulunmasn, kamera kaytlarnn incelenmesini ve ayn zamanda ilgili kurumlarn bu köpee otopsi yaparak ilgilenmesini istiyorum. Bunu yapanlarn cezasz kalmamas gerekiyor. Ben bunlarn peini brakmayacam. Eer bu hayvana kim nasl bir ekilde iddet uyguladysa bu katillerin cezasz kalmamasn istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git