Diyarbakır’da dehşet anları ortaya çıktı

Diyarbakır’da dün markette silahlı soygun gerçekleştirip çalışanı kaçıran zanlı, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Gasp Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 23.09.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, dün sabah saatlerinde bir market zincirinin Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde bulunan ubesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde marketi açmak isteyen çalanlar, silahl bir kiinin içeri girmesi ile neye uradklarn ard. Silahla içeri giren zanl, kasadaki tüm paralar aldktan sonra dar çkt. Burada arac olan çalann otomobiline binan hrsz, rehin ald çalanla birlikte olay yerinden uzaklat. Yaklak 15 kilometre sonra çalann aracndan inen hrsz, bölgeden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay an, marketin güvenlik kamerasna yansd. Zanl elindeki silahla çalanlara talimat verip kasada bulunan tüm paralar torbaya koydu. Birkaç eyay da torbaya koyan zanl, çalan da yanna alp araca binerek uzaklat.

Polisten baarl operasyon, zanl 4 saat sonra yakaland

Olayn ardndan bölgeye çok sayda polis ekibi sevk edildi. Marketin ve çevrede bulanan sitelerin güvenlik kameralarn incelemeye alan Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Asayi Gasp Büro Amirlii ekipleri, zanlnn yakalanmas için çalma balatt. Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Asayi Gasp Büro Amirliince gerçekletirilen baarl operasyon sonucu zanl, 4 saat sonra olayda kulland silah ve çald eyalarla kskvrak yakaland.

Zanlnn emniyetteki ilemlerinin devam ettii örenildi.

Ana Sayfaya Git