Diyarbakır’da depremin kahramanlarına ödül

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri depremde verdikleri destekten dolayı ödüllendirildi.

Haberler 25.01.2024 - 15:09 Son Güncelleme : 25.01.2024 - 15:09

Depremi yaşayan 11 ilden biri olan Diyarbakırda Valilik koordinasyonunda kurulan Acil Ayni Yardım Koordinasyon Merkezinde 7/24 saat görev başında olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, başarı belgesi ile ödüllendirildi.


Asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 kentten biri olan Diyarbakırda Valilik koordinasyonunda kurulan Acil Ayni Yardım Koordinasyon Merkezinde 7/24 saat görev başında olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, başarı belgesi ile taltif edildi.

Diyarbakır Acil Ayni Yardım Koordinasyon Merkezi sorumlusu çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Yıkıcı depremlerin hemen ardından Diyarbakırda depremzedelerin yaralarının sarılması için Valiliğimiz Koordinasyonunda kurulan Acil Ayni Yardım Koordinasyon Merkezinde; kuru gıda, bebek ve çocuk ürünleri, hijyen malzemeleri, battaniye, ısıtıcı, kıyafet gibi temel ihtiyaç malzemelerini 6 Şubattan bugüne, gecesini gündüzüne katarak göstermiş oldukları gayret ve başarılardan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz dedi.


Kaymakam Günlü, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Sunun oluru ile koordinasyon merkezinde görevli personele başarı belgesini takdim etti.

iha

Ana Sayfaya Git