Diyarbakır’da 'elektrik terörü' yaşanıyor

CHP'li Gamze Akkuş İlgezdi, Diyarbakır’da bir 'elektrik terörü yaşandığını' kaydederek, 'Elektrik dağıtım şirketleri yurttaşlardan ceza adı altında Deli Dumrul vergisi alıyor!' dedi.

Haberler 08.07.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Halkla likiler, Salk, Kültür ve Sanattan sorumlu Genel Bakan Yardmcs Gamze Akku lgezdi, CHP heyeti olarak gittikleri Diyarbakrda yurttalarn elektrik datm irketlerinden dert yandn ortaya koyarak, Daha yaknda zamanda Sur ilçesine bal birçok mahallede yurttalara saatlerin eski olmas gerekçesiyle 5 bin 800 liray bulan cezalar kesildi! diye konutu.

KÖYLER DCLE ELEKTRK BOALTIYOR

Yurttalarn, u anda bölgede gerçekten bir terör varsa o da Dicle Elektrik terörüdür. Daha öncesinde insanlar silahlar yüzünden köylerini terk ederlerdi. imdi Dicle Elektrik yüzünden köylerini terk ediyorlar dediini kaydeden CHPli Akku lgezdi, Yüzlerce eve, insaf snrn aan bu cezalar nedeniyle haciz geliyor! Bu hakszla daha ne kadar ortak olacaksnz? diye sordu.

Diyarbakrllarn dayanacak gücü kalmadn dile getiren Genel Bakan Yardmcs Gamze Akku lgezdi, Vatandalarmz Hepimiz çiftçiyiz, Dicle Elektrik bizi soyup soana çevirdi. 1000 dönüm buday sulamm, 147 bin lira Dicle Elektrike ödeme yapacam diye isyan ediyor açklamasn yapt.

Akku lgezdi, Diyarbakrl yurttalarmzn endiesi olmas tedarik irketlerinin yaratt bu maduriyete, abonelerin faturalarna yansyan fahi ücretlere millet iktidarnda son vereceiz! dedi.

Ana Sayfaya Git