Diyarbakır’da HDP il binası önünde gergin anlar

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin evlat nöbeti sürerken ailelerden Ayşegül Biçer, evladından haber aldı. Oğlu Mustafa Biçer'in HDP’liler tarafından kaçırıldığını ve bunun kesin olduğunu bildiğini belirten Ayşegül Biçer, oğlunun kendisine "beni kurtarın" dediğine ilişkin bilgi ulaştığını ve HDP’den oğlunu almadan buradan kalkmayacağını söyledi.

Haberler 08.05.2020 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar terör örgütü PKK tarafndan kaçrld iddias ile Diyarbakrda 248 gündür HDP il binas önünde oturma eylemi yapan ailelerin HDPye tepkisi devam ediyor. Sabahn erken saatlerinden HDP il binas önüne gelen ve 18 aydr kayp olan olu için oturma eylemine devam eden Ayegül Biçer, olundan haber aldn ve olunun HDPlilerin elinde olduu bilgisinin kendisine ulatn belirterek parti binas önünde oturdu. Youn güvenlik önlemi alan polis ekipleri, HDPlilerin Biçere yaklamasna izin vermezken partililere yönelik tepkisini gösteren Biçer, olunu geri alncaya kadar buradan gitmeyeceini söyledi.

Olumu HDPliler kaçrd, getirsinler

Gerginlik srasnda fenalaan Ayegül Biçeri polis ekipleri sakinletirirken, gerginliin ardndan gazetecilere bilgi veren Biçer, olundan kesin haber aldn ve beni kurtarn dediini söyledi. Biçer, Bana gelen bir haberde bu sabah olumun tehdit edilerek götürüldüünü ve alkonulduunu öreniyorum. Olum beni kurtarn diye haber göndermi. Bana bu haberi yollayan kesin ve kesin bilgidir. Bilgi kesin olduu için bu HDP bugün ya o çocuu bana verecek ya da ben buradan asla kalkmam dedi.

Ana Sayfaya Git