Diyarbakır’da hırsızlardan pes dedirten yöntem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir apartmanın ikinci katında bulunan daireye giren hırsızın, parmak izi belirlenmesin diye arkadaşının çorabını ayağından çıkarıp eline takması kameralara yansıdı.

Haberler 04.09.2018 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, merkez Balar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesinde meydana geldi. Batkent Sitesinde ikamet eden Ahmet çelenkin dairesine önceki gün sabaha kar hrsz girdi. Bir miktar parasn cüzdann çaldran çelenk, güvenlik kamerasna baktnda oke oldu. Apartman önüne gelen iki hrszdan birinin parmak izi belirlenmesin diye arkadann ayandaki çorab çkarp eline taktktan sonra, su gider borusundan trmanarak evine girdiini gören çelenk, hemen polise haber verdi.

Ölen fark ettim

Önceki gün saat 5e doru bir barma ile uyandklarn belirten çelenk, Pencereden darya baktk herhangi bir ey yok. Tekrar gidip yattk. Ölen dar çkmak istedim. Bir miktar param vard. Pantolonumun yerde olduunu gördüm. Kartlarm yerdeydi. Hrszlk aklma gelmedi. Bir yerde düürdüümü falan sandm. Sonra o barmalar geldi aklma. Güvenlik kameralarna baktm. ki kiinin apartmana gelii dikkatimi çekti. kinci kata çkmaya çaltklarn gördük. Boru ksmndan trmanp bizim kata çkyor. O an anladm hrszlk olduunu. Polisi aradm, olay yeri inceleme falan geldi ama hrsz dier arkadann çorabn eldiven eklinde takt için parmak izinden bir ey çkacan sanmyorum dedi.

Ana Sayfaya Git